Porsche Magazine Onafhankelijk maandmagazine voor de Porsche liefhebber

Porschekalender.nl

Wie wil weten welke activiteiten er allemaal rond Porsche worden georganiseerd, kan naast PUUR Porsche Magazinesinds kort ook terecht bij Porschekalender.nl. Porschekalender.nl heeft als doel iets toe te voegen aan de reeds bestaande sites en Facebookpagina's; één plek waar je alle Porsche gerelateerde activiteiten en evenementen overzichtelijk bij elkaar kunt vinden.
Porschekalender.nl meldt nu nog in de opbouwfase te zijn. De site is nu vooral afhankelijk van de informatie die online te vinden. Inmiddels hebben verschillende organisaties zoals GP-Elite en PSC-events al aangegeven hier een bijdrage aan te willen leveren en doet ook PUUR een duit in het zakje.
Naast de doelgroep van bezoekers en deelnemers aan evenementen wil Porschekalender.nl ook de organisatoren van Porsche gerelateerde activiteiten een goede plek bieden om hun evenement extra te promoten of de promotie hiervoor te verzorgen. Dit is geheel vrijblijvend en gratis. Organisatoren kunnen hun evenement aanmelden via www.porschekalender.nl/event-aanmelden/ of via een email aan redactie@porschekalender.nl. De nieuwe site voor Porsche gekken hoopt ook op input van lezers zoals verslagen, foto's of vlogs van evenementen.