Porsche Magazine Onafhankelijk maandmagazine voor de Porsche liefhebber

Het laatste nieuws

Less is more

Less is more. Onder dat motto lanceert Porsche de nieuwe 911 Carrera T. Porsche legt zelf graag het verband met de puristische 911 T uit 1968. Minder gewicht, kortere overbrengingen van de handgeschakelde transmissie en achterwielaandrijving met een mechanisch sperdifferentieel. 

Schadevergoeding

Porsche eist van concerngenoot Audi 200 miljoen euro schadevergoeding omdat het door Audi gebouwde dieselmotoren heeft gebruikt die bij het dieselschandaal zijn betrokken. Volgens Duitse media heeft voorzitter van de ondernemingsraad van Porsche...

GTS-pakket maakt Boxster en Cayman weer dikker

Er zijn op dit moment tweeëntwintig (!) Porsche 991-varianten leverbaar. Het 718 Boxster en Cayman-gamma is vergeleken daarmee relatief overzichtelijk. Dus was er voor Porsche genoeg ruimte voor de nieuwe GTS-versies van de 718 Boxster en Cayman.

 

Macan Turbo Exclusive

Porsche Exclusive Manufaktur is los gegaan op de Macan. De Macan Turbo Exclusive Performance Edition is daarmee zo’n beetje de meest exclusieve SUV die je kunt krijgen.
Hoeveel luxe past er in een Porsche Macan?

991 GT2 RS verpulvert ronderecord op Nordschleife

Porsche heeft met de 991 GT2 RS een nieuw record voor productie-sportwagens neergezet op de 20,6 kilometer lange Nürburgring-Nordschleife. De snelste tijd van 6.47,3 minuten werd 20 september neergezet.

Panamera Sport Turismo Turbo S E-Hybrid

Porsche levert z’n nieuwe hybride aandrijflijn met V8 turbomotor vanaf november ook in de ruime Panamera Sport Turismo. Met 680 pk en 850 Nm is de Turbo S E-Hybrid de krachtigste Sport Turismo die je kunt krijgen.

Groot en klein in een Porsche rally

De allereerste Porsche Kids Rally die in het weekend van 23 en 24 september is gereden is een groot succes geworden. De passie voor Porsche werd door jong én oud gedeeld. Ruim veertig equipes deden mee aan dit event.

Cayenne supervariant

Zonder de Cayenne had Porsche nooit tot de huidige omvang kunnen groeien. Dat geeft al direct aan hoe belangrijk de derde generatie van de grote SUV die Porsche introduceert. De nieuwe Cayenne lijkt veel op z’n voorganger maar onderhuids is vrijwel alles nieuw

Lekker: de 991 GT3 met Touring Package

Wij vinden ‘m lekker, de nieuwe uitvoering van de 911 GT3 met Touring Package. Porsche introduceerde ‘m op de IAA in Frankfurt. De 991 GT3 met Touring Package heeft grote luchtinlaten aan de voorzijde.

Winnaar concour d'elegance Puur. Park Porsche

Deze bijzondere 356 is de winnaar geworden van ons concour d'elegance in Boxtel. De auto is door zijn eigenaar in meerdere jaren volledig gerestaureerd en er is hierbij geen onderdeel van de auto overgeslagen.

In deze editie

Porsche people

Vlogger Enzo Knol

'Focking hell, man!"

s' Lands meest succesvolle vlogger Enzo Knol liet zijn droom in vervulling gaan met zijn eigen Porsche Panamera 4S Diesel...

Porsche history

Porsche 930 Turbo

De magische Porsche 930

Op pad met de Porsche 930 Turbo, de auto die bij zijn introductie een ware Turbo-gekte deed ontstaan...

Porsche techniek

Olie,het bloed van de motor

Olie, het bloed van de motor

Olie lijkt een simpele vloeistof, maar is in meer dan 130 jaar dat auto's bestaan ontwikkeld tot een technologisch hoogwaardig product....

Porsche introductie

911 Carrera T

Back-To-Basic 911

In 1968 had Porsche al de 911 T. Nu is deze Touring terug als lichtgewicht rijders auto....