Porsche Magazine Onafhankelijk maandmagazine voor de Porsche liefhebber

Heteren maakt prijswinnend filmpje

De commercial van Porsche Classic Center Gelderland, heeft de wereldwijde Porsche Classic Partner Movie Competition 2018 gewonnen. In deze internationale wedstrijd konden alle Porsche Classic Dealers en -Partners met elkaar concurreren om de beste short-film te maken over Porsche Classic. Porsche AG toonde de top drie van de short-films op de AcD-Oldtimer-Grand-Prix aan de Nürnburgring. Porsche Classic gaat het winnende Nederlandse filmpje wereldwijd gebruiken op zijn social-mediakanalen.
De prijs voor het winnende filmpje werd tijdens de finale-avond, tijdens de Oldtimer Grand Prix op de Nürburgring, uitgereikt. Marc Wegh van Porsche Classic Center Gelderland nam de prijs in ontvangst uit handen van Alexander Fabig, directeur van Porsche Classic van Porsche AG. Sindsdien is het een hit op de sociale media en wordt het gedeeld door Porsche-rijders in binnen- en buitenland.
De verkiezing vond voor het eerst plaats en leverde in totaal 67 inzendingen op die door Porsche Classic Dealers en -Partners vanuit de hele wereld werden toegezonden.