Porsche Magazine Onafhankelijk maandmagazine voor de Porsche liefhebber

Porsche Centrum Amsterdam ook Classic Partner

Porsche Centrum Amsterdam is in januari gecertificeerd tot officieel Porsche Classic Partner. Dit betekent dat naast het aanbod van klassieke Porsches het bedrijf aan de Sijsjesbergweg in Amsterdam-Zuidoost ook de kennis en de materialen in huis heeft om aan klassieke Porsches te werken. 
Volgens importeur Pon Porsche Import ligt de focus van de nieuwste Porsche Classic Partner op de modellen met een luchtgekoelde motoren. De medewerkers van het bedrijf volgden een speciale Classic opleiding bij Porsche in Duitsland. In Amsterdam vinden liefhebbers en geïnteresseerden ook de Classic Corner, waar informatie is te vinden over klassieke Porsche-modellen. Nederland telt nu vier Porsche centra die Classic Partner zijn: Porsche Centrum Twente, Porsche Centrum Eindhoven, Porsche Centrum Rotterdam en nu dus Porsche Centrum Amsterdam. Daarnaast heeft Porsche Centrum Gelderland een Classic Center en is daarmee de eerste in Nederland (en de wereld).
Meer over Classic Partners in het algemeen en Porsche Centrum Amsterdam in het bijzonder in PUUR Porsche Magazine van maart.