Porsche Magazine Onafhankelijk maandmagazine voor de Porsche liefhebber

Porsche Meeting Haaglanden 2018 Zaterdag 23 juni

Beste Porsche liefhebber,

Kom gezellig bijpraten met het Haaglanden- team en alle bevriende Porscherijders. Er is meer te beleven dan ooit. De bars gaan zaterdagmiddag 23 juni om 16.00 uur open. De beste foodtrucks zijn er: van saté tot een biologisch frietje. Je bent samen met je partner van harte welkom.

EYECATCHERS
Felbegeerde klassiekers die je nog maar zelden ziet. Misschien is die droomauto die je dolgraag zou willen hebben er wel bij. Alles in concoursstaat. De Porsche Meeting is een mooi moment om je favoriete model te bemachtigen.

WANNAHAVES
Porsche Gadgets en Collectables presenteert weer exclusieve Porsche verzamelobjecten. Als persoonlijke accessoires meer jouw ding, zijn kun je de nieuwe collectie Porsche design zonnebrillen bewonderen. Uiteraard met beursaanbiedingen.

BEAUTY
Marco Damen, onze restyler demonstreert hoe uitdeuken zonder spuiten werkt. Je mag het ook zelf proberen. En Jorden Car Detailing - onze huispoetser - laat zien hoe ongelooflijk hij je Porsche weer kan laten glimmen. Vraag gerust wat ze voor je kunnen betekenen.

MAKEOVERS
De restauratie van de Porsche SC van 1981 is klaar. En het resultaat mag er zijn. Nu zijn we een Porsche 912 van 1968 aan het afbouwen. En ons volgende restauratieproject is een VW T1 (spijltjesbus) van 1964. Dat wordt de nieuwe servicebus van Haaglanden Motorsport. Wordt wel wat...

Meldt je hier aan!

Graag tot 23 juni a.s. 16.00 uur!

Haaglanden Motorsport