Porsche Magazine Onafhankelijk maandmagazine voor de Porsche liefhebber

Luchtgekoelde 911 only bij Lucky11 teamchallenge

Een iconische auto verdient een iconische rally, vinden ze bij evenementenbureau Bcause. Daarom trekt Bcause voor de Porsche 911 alle registers open en introduceert het bureau het event ‘Lucky11’, alleen voor teams met een luchtgekoelde Porsche 911.
De juiste plek voor een Porsche-rally is volgens de organisatoren Duitsland. Het startpunt van Lucky11 ligt in de buurt van Dortmund, waarna de teams via Hannover richting Noord-Duitsland rijden. Lucky11 is een echte teamchallenge, waarbij plek is voor maximaal elfluchtgekoelde teams (44 deelnemende equipes). Het is een avontuurlijke rally – vol tests, schitterende stuurmanswegen&pitstops op hoog niveau, zo belooft Bcause. De equipes strijden in teams van vier tegen elkaar. Een team bestaat uit vier Porsches 911; één van elk luchtgekoeld model. Dat betekent dat een team bestaat uit één 911F-model, één 911G-model, één 964 en één 993. 
Bcause belooft veel: een exclusieve ervaring die bol staat van Porsche, competitie én vermaak. Ons advies: wacht niet langer, stap in je luchtgekoelde Porsche en doe mee! Stel je eigen team samen of laat het aan Bcause over. Het inschrijfgeld bedraagt €4.911 per equipe o.b.v. een tweepersoonskamer. Dit is inclusief alle kosten voor het bovengenoemde, behalve overige consumpties en de brandstof voor je auto. De prijs is exclusief BTW en vrijwillige bijdrage aan de sMiles Foundation, een organisatie die kinderen voor wie geluk of gezondheid niet vanzelfsprekend is.de dag van hun leven en een geweldige sMile bezorgt. 
Bij de Lucky11 teamchallengewordt ernaar gestreefd per team vier unieke luchtgekoelde modellen op de weg te krijgen. Een team datzelf deze modellen bij elkaar brengt, ontvangt volgens Bcauseeen bonus of vrijstelling en begint met een prettige voorsprong aan de teamchallenge. Individuele inschrijvingen zijn ook welkom, dan zorgt Bcausevoor je team. Meer vragen? Neem dan contact op met Bcause via 085 -7736006 of per mail: info@rallysbcause.nl.