menu☰

Over ons

Over PUUR Porsche Magazine

PUUR Porsche magazine is het onafhankelijk maandmagazine voor elke Porsche liefhebber.Het blad staat boordevol met reportages over typen Porsches uit heden en verleden, techniek, onderhoud, tuning, interviews, races, evenementen en lifestyle.

Hoe we dat doen? Bijvoorbeeld door verslagen te maken van Porsche evenementen en beurzen op Nederlandse en Belgische bodem, door middel van interviews met Nederlandse bezitters van bijzondere Porsches en door alle – of in ieder geval zoveel mogelijk – ontwikkelingen op de Nederlandse Porsche markt de aandacht te geven die ze verdienen. Uiteraard gecompleteerd met uitgebreide reportages over typen Porsches uit heden en verleden, techniek, onderhoud, tuning en lifestyle.

HOI Print, eerlijk zakendoen
Onze tijdschriften zijn voorzien van een HOI verklaring (www.hoi-online.nl), een keurmerk waardoor oplage en verspreiding iedere uitgave kunnen worden gegarandeerd. Hierdoor spelen wij open kaart met al onze adverteerders, omdat die harde oplagecijfers keurig houvast bieden voor wat de advertentietarieven moeten waarmaken. Dat is eerlijk zakendoen.